FINESSE KEUKENS

Finesse levert geen standaardkeukens maar maatwerk, geheel naar uw eigen ideeen, wensen en mogelijkheden.

Uitgangspunt is dat u tijdens het dagelijks gebruik veel plezier aan uw eigen unieke keuken beleeft. Tijdens een persoonlijk gesprek komen de vereiste functies aan bod, zoals de plaats van de kookeenheden, de spoelbak, de benodigde hoeveelheid kastruimte en de indeling van de laden en de kasten. Met behulp van de jarenlange ervaring, deskundigheid en kennis op het gebied van materialen van finesse keukens krijgt de keuken zijn definitieve vorm.

Neem contact op

Uitgangspunt is dat u tijdens het dagelijks gebruik veel plezier aan uw eigen unieke keuken beleeft.

Tijdens een persoonlijk gesprek komen de vereiste functies aan bod, zoals de plaats van de kookeenheden, de spoelbak, de benodigde hoeveelheid kastruimte en de indeling van de laden en de kasten. Met behulp van de jarenlange ervaring, deskundigheid en kennis op het gebied van materialen van finesse keukens krijgt de keuken zijn definitieve vorm.

FINESSE KEUKENS

Uitgangspunt is dat u tijdens het dagelijks gebruik veel plezier aan uw eigen unieke keuken beleeft. Tijdens een persoonlijk gesprek komen de vereiste functies aan bod, zoals de plaats van de kookeenheden, de spoelbak, de benodigde hoeveelheid kastruimte en de indeling van de laden en de kasten. Met behulp van de jarenlange ervaring, deskundigheid en kennis op het gebied van materialen van finesse keukens krijgt de keuken zijn definitieve vorm.dingen meerdere keren uit te leggen.

MOLENWEG 84,
9365 PG NIEBERT

0594 549 434

info@finessekeukens.nl

© 2018 Independens | All rights reserved Finesse keukens.

TOP